tirsdag, 22 august 2017

RING TIL OS PÅ 7028 6161

Døgnvagt

Vi tilbyder alle vores kunder vagtordning, uanset årsag - er uheldet ude, er vi ikke længere væk end et telefonopkald! Vi rykker ud på hele Amager og Storkøbenhavn.

Ved vagtudkald løser vi altid problemerne hurtigt og på bedste vis, så installationen er funktionel og brugbar. Er det nødvendigt, vil vi komme tilbage igen, inden for normal arbejdstid og færdiggøre installationsarbejdet.

Vi løser alle el-tekniske opgaver som eksempelvis kan være el-skade på hovedforsyning med følger af hel eller delvis manglende strøm eller overgang på installation med følger af manglende strøm til vigtige installationer såsom køleskabe og frysere.

Vær opmærksom på, at ved udrykning uden for normal arbejdstid, faktures et udrykningstillæg samt minimum én arbejdstime. Prisen for en arbejdstime, skal forventes det dobbelte af vores normale timepris. Priser for udrykning og overtidsbetaling oplyses ved bestilling. Betalingen ved vagtudkald betales kontant ved fremmøde - vi tager imod de fleste betalingskort, MobilePay og kontanter.

Ved døgnservice er vores telefon 7028 6161 altid åben. Alternativt kan vores mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. benyttes, da vi jævnligt kontrollerer denne - også uden for normal arbejdstid.

Ring mig op

Udfyld nedenstående felter og vi ringer dig op!

sik2

Autoriseret el-installatørvirksomhed

 accepted payment

Kontakt

MV EL-TEKNIK ApS

Lybækgade 10, kld. th
2300 København S.

Tlf.: +45 7028 6161
Mail: info@mv-el.dk

Elektrikere

Log på